Woontrends 2017; van Urban gypsy tot terracotta

Mike avatar

Mike op 28-01-2017

De inspiratiepost die je niet mag missen; de woontrends van 2017 zijn bekend en wij van Vindy zijn er natuurlijk als de kippen bij. Er zijn 4 belangrijke woontrends voor 2017 met een verrassende nieuwkomer...

#1 Urban Gypsy

urban gypsy woontrend

De Urban Gypsy trend komt voort uit een mix van enerzijds designers (urban) en zigeuners-stijl (gypsy). Het staat eigenlijk voor; alles mag, alles kan. Al heeft het wel bepaalde kenmerken zoals kleurstellingen en materialen. Deze neigt naar een andere woontrend, de Portugese stijl.

#2 Boho chic

boho chic woontrend

Boho chic komt van 'Bohemian'. De trend kenmerkt zich met Bohemische en hippie-achtige invloeden. Lekker losjes en kleurrijk.

#3 Urban jungle

urban jungle woontrend

Het woordje 'jungle' zegt genoeg; haal lekker groen in huis! Het wordt wel iets genuanceerder dan in 2016; urban jungle kun je in 2017 beter wat subtieler toepassen dan voorheen.

#4 Terracotta

terracotta woontrend

Nieuwkomerrrrrrrr. We begonnen ooit met de terracotta dakpannen, daarna kwamen de terracotta vloeren, maar nu anno 2017 kan terracotta overal! Denk aan je muren (schilderen), accessoires of bankstel. Terracotta is de verrassende nieuwe woontrend van 2017!


Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Laat een reactie achter, vinden we leuk!