Slotenmaker bij beveiligen van huis?

Mike avatar

Mike op 23-02-2017

Slotenmaker bij beveiligen van huis?

Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Wil jij de kans op inbraak tot een minimum beperken? Dan is het zaak om je woning zo goed mogelijk te beveiligen. Inbrekers zijn tegenwoordig binnen een mum van tijd binnen en dat zonder veel lawaai te maken. De verouderde sloten die nog op veel deuren van Nederlandse huizen zitten, kennen vaak geen geheimen meer voor een inbreker. Daarom doe je er goed aan om je woning beter te beveiligen tegen inbraak.

Hang- en sluitwerk vervangen

Veel mensen kiezen voor het vervangen van het hang- en sluitwerk op de buitendeuren en ramen om zo hun woning beter te beveiligen. Het plaatsen van een slot hoeft niet ingewikkeld te zijn, al hangt het er wel vanaf wat voor een slot je kiest. Hoe beter het slot beschermt tegen onder meer inbraken, hoe complexer het plaatsen ervan is. Wil jij dus een slot dat bescherming biedt tegen de nieuwste inbraakmethodes? Dan doe je er goed aan een slotenmaker in te schakelen voor het plaatsen van deze sloten.

Inspectie laten uitvoeren

Ben jij er niet zeker van of je woning goed beveiligd is? Ook dan schakel je een slotenmaker in. Waarom? Omdat hij een inspectieronde kan maken door je woning. Hierbij controleert hij alle sloten op zowel deuren als ramen. Aan het einde van zijn inspectieronde zal hij zijn bevindingen met je delen en advies uitbrengen over welke sloten jij het beste kunt laten vervangen.

Sloten vervangen

Laat jij je sloten vervangen door een betrouwbare slotenmaker? Vraag hem dan altijd eerst om advies over het soort sloten die het beste van toepassing zijn op jouw woning. In veel gevallen zal hij adviseren om sloten met kerntrekbeveiliging te plaatsen. Hierdoor is het voor een inbreker niet meer mogelijk om de cilinder uit het slot te trekken en is je huis een stuk beter beveiligd dan voorheen.


Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Laat een reactie achter, vinden we leuk!