De werkzaamheden van een slotenmaker

Mike avatar

Mike op 15-02-2017

De werkzaamheden van een slotenmaker

Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Bij het woord slotenmaker denk je ongetwijfeld aan iemand die je sloten komt maken wanneer deze stuk zijn. En dat klopt natuurlijk ook. Een slotenmaker kun je bijvoorbeeld inschakelen wanneer je slot geforceerd is door een inbraak, maar hij kan je ook van dienst zijn wanneer jij jezelf buitengesloten hebt of de sleutel is afgebroken in het slot. Er zijn echter nog meer dingen waarvoor jij een slotenmaker in kunt schakelen, ook al zou je hier niet direct aan denken.

Raambeveiliging

Heb jij je deuren voorzien van veilige sloten, maar ben je nog op zoek naar de juiste beveiliging voor op je ramen? Ook dan kan een slotenmaker je van dienst zijn. Een slotenmaker houdt zich namelijk niet alleen bezig met het beveiligen van deuren, maar kan jou ook van dienst zijn voor wat betreft het plaatsen van sloten op ramen. Op deze manier maak je het inbrekers nog lastiger om jouw woning binnen te dringen.

Inspectie

Het vervangen van sloten is vaak een duur grapje. Zeker wanneer je alle sloten op de buitendeuren van je woning in één keer wilt vervangen. Maar is het al wel noodzakelijk om alle sloten te vervangen? Mogelijk is dit niet het geval. Door een slotenmaker in te schakelen, weet je welke sloten je wel en niet moet vervangen. De slotenmaker kan een inspectieronde maken door je woning en zodoende oordelen over de kwaliteit van de sloten en aangeven welke sloten beter vervangen kunnen worden.

Inbraakpreventie

Heb jij al goed hang- en sluitwerk op de deuren en ramen van je woning, maar wil je nog meer beveiliging? Dan kun je elektronische beveiligingscomponenten installeren. Denk hierbij aan een camera of een alarm. Een slotenmaker kan in veel gevallen deze losse beveiligingscomponenten bij jou aansluiten, zodat alles straks ook naar behoren werkt. De camera’s en alarmen die een slotenmaker levert, zijn voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit wil zeggen dat deze systemen beter beschermen dan de standaard camera’s of alarmen van een bouwmarkt.


Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Laat een reactie achter, vinden we leuk!