Zonnepanelen in diverse kleuren?

12/03/2019
Zijn er ook zonnepanelen in andere kleuren? Jazeker! Je kunt jouw zonnepanelen in verschillende kleuren bestellen: passend aan de kleur van je dak! Lees...
Lees meer!

Plat dak bedekking, wat zijn de opties?

07/08/2018
Plat dak laten bedekken? Welke materialen en opties voor plat dak bedekking kennen we en wat zijn de eigenschappen? We bespreken het in dit artikel!
Lees meer!

Een gebogen dak, hoe zit het precies?

04/06/2018
Een gebogen dak is uniek en heeft in principe dezelfde voordelen als een normaal hellend dak, en meer! Hoe zit er precies? Je leest het hier!
Lees meer!

Drie populaire dakraam soorten!

22/05/2018
Zolder omtoveren tot een leefbare ruimte? Met een dakraam creëer je een fijne lichtinval. Wat zijn populaire opties? Je leest het hier!
Lees meer!

Groendak: groener wonen!

15/02/2018
Een groendak gaat hand in hand met meer duurzaam wonen. Maar wat is een groendak precies? We bespreken er meer over in dit artikel. Lees snel verder!
Lees meer!

Plat dak dakbedekking opties?

25/01/2018
Er zijn verschillende soorten plat dak dakbedekking zoals bitumen, PVC en EPDM. Wat zijn de voor- en nadelen van deze dakbedekkingen? Lees het hier!
Lees meer!

Groendak; vijf veelgestelde vragen

17/08/2017
Er heersen nogal wat vragen rondom een groendak. Daarom bespreken we in dit artikel vijf veelgestelde vragen. Lees snel verder!
Lees meer!

Aftimmeren van dakkapel, hoe en wat?

24/07/2017
Het aftimmeren van de dakkapel zorgt voor een nette afwerking. Wat wordt er precies gedaan bij het aftimmeren? We bespreken het in dit artikel!
Lees meer!

Glaswol dakisolatie, wat zijn de kenmerken?

23/06/2017
Glaswol isolatie heeft een aantal fijne voordelen. Wat zijn de kenmerken precies van dit materiaal? We bespreken het in dit artikel!
Lees meer!