5 keukentrends voor 2017

Mike avatar

Mike op 13-03-2017

5 keukentrends voor 2017

De keuken is voor velen toch wel het favoriete plekje in huis. Liefde gaat door de maag, zeggen ze weleens. Een mooie keuken zorgt ervoor dat er met nog meer liefde, plezier en passie wordt gekookt. De afgelopen jaren zijn de typische keukens langzaam aan het evolueren. En dat is een goed teken. Na het zien van deze inspiratiepost, hoef je jezelf maar één ding af te vragen; ga jij je keuken opnieuw laten bouwen of renoveren?

#1 Kleurrijke keuken

Doe eens gek en koop meer gekleurde accessoires, behang een muur met leuk behangpapier of schilder hier en daar wat meubels in een andere kleur. Als je dit goed op elkaar aan laat sluiten, heb je voor een relatief voordelige manier een totaal nieuwe en hippe keuken!

null

#2 Hout, als je ervan houdt!

Als je ervan houdt (ha-ha), dan is hout wel een erg mooie look in de keuken. Het brengt meteen een beetje dat "natuurlijke" in huis. Vereiste is wel dat je vanaf dat moment alleen nog organisch kookt. De frietpan moet eruit, die past er niet bij (ha-ha, wat zijn we leuk).

null

#3 Planten en vers fruit

Kleed je keuken ook aan met planten en vers fruit. Leg of hang het neer. Je kan het zo gek niet bedenken, in de keuken past een plant of een stuk fruit al-tijd!

null

#4 Social diner

Ja, ja. We gaan weer terug naar "vroeger". Gezellig samen koken en dineren. Hoe gezellig is dit?! Zo voelt de kok of kokkin zich niet meer eenzaam afgezonderd.

null

#5 Weg met die keukenkastjes!

Een trend die je ook steeds meer ziet is het verdwijderen van de hangende keukenkastjes. Accessoires mogen weer gezien worden. Dus hang wat planken op en zet daar lekker de glazen wijn en borden op. Er wordt geleefd in de keuken!

null

Welke tips heb jij nog om je keuken leuker aan te kleden?


Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Laat een reactie achter, vinden we leuk!