De week van... het balkon!

21/03/2018
Het is de week van het balkon! Iedere week een nieuw onderwerp waar we dieper op ingaan met een inspiratievol artikel. Dit keer dus het balkon!
Lees meer!

Ondervloer bij laminaat, waarom eigenlijk?

20/03/2018
Laminaat ondervloer nodig? Enkele goede redenen waarom het verstandig is een ondervloer te plaatsen bij het leggen van laminaat; welke? Lees het hier!
Lees meer!

Stucen met granol, wat zijn de kenmerken?

15/03/2018
Granol stucwerk is bijzonder. We bespreken in dit artikel alles over de granolstuc als als sierlijk stucwerk voor jouw woning. Lees snel verder!
Lees meer!

De week van... de lentetuin!

12/03/2018
Het is de week van de lentetuin! Iedere week een nieuw onderwerp waar we dieper op ingaan met een inspiratievol artikel. Dit keer dus de lentetuin!
Lees meer!

Trap schilderen: stap voor stap!

05/03/2018
Wanneer je de trap wilt voorzien van een nieuwe laag verf dan zijn er een aantal zaken waarmee je rekening dien te houden. Welke? Je leest het hier!
Lees meer!

Hoe werkt de pelletkachel?

27/02/2018
De pelletkachel wordt meer en meer gebruikt Waarom eigenlijk en hoe werkt de pelletkachel precies? We bespreken het in dit artikel. Lees snel verder!
Lees meer!

Groendak: groener wonen!

15/02/2018
Een groendak gaat hand in hand met meer duurzaam wonen. Maar wat is een groendak precies? We bespreken er meer over in dit artikel. Lees snel verder!
Lees meer!

Sierbestrating; hoe zit het precies?

12/02/2018
Sierbestrating is nog altijd erg populair in de tuin. Wat is sierbestrating precies en welke soorten kennen we? We bespreken er in dit artikel meer over!
Lees meer!

Textielbehang; wat is het precies?

06/02/2018
Textielbehang is bijzonder behang en bestaat voor een groot deel uit vezels. Wat zijn de eigenschappen van textielbehang? We bespreken het in dit artikel!
Lees meer!