Waarom kiezen voor open haard of kachel?

04/03/2022
Een open haard of kachel heeft een aantal fijne voordelen. Welke dat zijn? We bespreken het in dit artikel. Lees snel verder!
Lees meer!

Kleidakpannen, waarom zijn ze eigenlijk zo populair?

28/09/2021
Kleidakpannen zijn nog altijd populair en bieden een aantal fijne voordelen. Welke dat precies zijn? Je leest er in dit artikel meer over!
Lees meer!

Zelf voorzethorren maken en plaatsen

02/08/2021
Zelf een voorzethor monteren en plaatsen? We bespreken in dit artikel een handig stappenplan, ook voor de kant-en-klaar hor. Lees snel verder!
Lees meer!

Woning renoveren: denk ook aan de elektriciteitsinstallatie!

12/02/2021
Ga je renoveren? Vergeet de elektriciteitsinstallatie niet! Dit is namelijk juist een belangrijk onderdeel bij renovatie. Waarom precies? Lees het hier!
Lees meer!

De kenmerken van een polyester dakkapel

25/01/2021
Polyester als dakkapel materiaalsoort biedt een aantal fijne voordelen. Wat zijn de kenmerken van dit materiaal? Lees het hier!
Lees meer!

Wat zijn de kenmerken van een Gaskachel?

07/01/2021
De gaskachel zorgt voor verwarming door gebruik van gas en biedt een aantal fijne kenmerken. Welke? We bespreken het in dit artikel!
Lees meer!

Voor en nadelen van een palletkachel

21/12/2020
De pelletkachel is in opkomst. We bespreken de voordelen als ook de nadelen van de deze kachel in dit artikel. Lees snel verder!
Lees meer!

Gevelankers, wat zijn het en waarvoor dienen ze?

16/09/2020
Gevelankers werden vroeger veel gebruikt om houten constructies te verbinden met buitenmuren. Hoe zit het tegenwoordig? Je leest het hier!
Lees meer!